vrijdag 18 oktober 2013

The Bay area

Van de natuur direct nor een hip hop festival! Waarom? Omdat het kan! We hadde tickets gekocht voor Rock The Bells San Fransisco ma bleek da het dichter bij San Jose was. Daar nen host gezocht, de Maury, topkerel en 420 friendly.

We hebbe eerst een beetje van San Jose gezien en dan zijn we gedropped aan ons festival. KRS one, immortal technique, bone thugs -N- harmoney, E40 & too $hort en een projectie van easy E! Om den Toon te pleziere hebbe de organisatore, raar ma waar, ook nog chase & status der tusse gezwierd. Iedereen happy!

Ook de dage na 't festival wa rond gezworven in San Jose. Zo zen we Google gaan bezoeke, alle android figuurtjes stonde daar, Google fietske gebruikt en heel den tijd ma twijfele om menne cv daar ergens binne te duwe. Een beetje verder is facebook ma daar is echt geen hol te zien.

En ja de laatste versie stond er ook al - Niet eetbaar! 
Facebook - Da ist buite nen hoop lelijke gebouwe...
Ook in de buurt van San Jose hebde Stanford, een van de rijkste universiteiten in de wereld en volgens mij de schoonste die dak tot nu toe heb gezien!

Zicht van uit de klokkentoren - Foto wou absoluut ni beter uploaden...
In San Francisco hebbe we ne rotslechte host gehad, moest er ooit van kome. Was eigenlijk meer een kraakpand dan een huis, ma kom zo'n dinge hore bij de reis! We hebbe het er ook ni voor gelaten om toch te geniete van San Fran... Vooral het bezoek aan Alcatraz was de moeite, goeien audio gids gekrege en zeer interessant!

Alcatraz van op den boot.
The Yard

De originele pop die gebruikt is tijdens een ontsnapping.
De laatsten dag in San Fran doorgebracht aan het waterfront, schoon zicht op de Golden Gate Bridge. Daar hadde we eerder al wel een stukske over gewandeld. Het zat daar ook vol me zeeleeuwen, tof om ff te zien ma op den duur worde echt zot van da lawaai! Ons laatste wapenfeit was een hal gevuld me stokoude arcade spellekes en flipperkaste. Af en toe ook een rescente, daar hebbe we heel wa kwartjes verlore...

Golden Gate Bridge
De oorverdovende zeeleeuwen
Ni meteen het oudste spel in huis, ma wel het coolste!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten