vrijdag 18 oktober 2013

Highway to hell?

Belange ni! Een van de schoonste kustlijnen die er zijn als ge het mij vraagt. We hebbe deze kustlijn gevolgd op de US highway 1. Al liftend me een koppel Belgen, Rachel en de Yannick. Die hadde ne kamper gehuurd en als die hun verplaatste, sprake we af voor ne lift. Naft delen, win win voor iedereen!

Rachel, Yannick & den Toon (happy as always).
We hebbe ongeveer op elk strand ofwel geweest of zelfs gecampeerd dus om da allemaal op te somme, zou eerder saai zijn. En gezien de bedoeling van dezen blog is om elle allemaal stik jaloers te maken (ja nei komt den aap uit de mouw!), zulle we het houden bij de schoonste plekskes!

Santa Barbara gaf ons het eerste echte waaauuw gevoel da we verwacht hadde van de Californische kustlijn. Prachtige gebouwe, zon, zee, strand en een pier! Een plaatselijke kerk groeide daar zelfs zen eige fruit... proeve mocht eigenlijk ni, ma als zelfs Adam en Eva da ni konde laten... Het stadhuis was ook fenomenaal schoon, der was nen trouw bezig toen wij het aant bezoeke en kan het hun ni kwalijk neme, ideaal plek om da te doen!

De kerk in Santa Barbara.
The forbidden fruit...
Parkske op weg naar het stadhuis.
City Hall - Santa Barbara
Zicht vanuit den toren. Het verste deel was ooit een gevang.
Volgende noemenswaardig stop? Santa Ynes, ni echt aan de kust ma toevallig terecht gekomen tijdens de zoektocht naar Neverland. We zijn daar een bar binnengesukkeld om de weg te vragen maar uiteindelijk zijn we daar den helenavond blijve drinke... Het plafond was op zen minst geld waard. Toen wij daar juist aankwamen waren daar wa mense ont country danse ma rond een uur of half 11 pakte die hun bieze en wast daar gw fuif. Wa nen topavond! Volgende morgend toch maar gaan zoeke naar Neverland Ranch, ookal zeide de locals da er niets meer te zien is... Gelijk hadde ze ma kon het toch ni late! Sjemona!

Make money money make money moneeey!
The gate to Neverland.
R.I.P. MJ!
San Clemente zal ook vooraltijd in ons geheugen gegrift blijven. Hoewel we 90 % van onzen tijd daar hebben doorgebracht in dezelfste kroeg, wa het toch ongetwijfeld een schoon stadje en de mooiste zonsondergang tot nu toe. Derbij bijna 3 maand zonder belgische cafe's, we hadde gw nood aan drank!
Dichter nort zuiden zijn we ook malibu en santa monica gepasseerd ma twas Venice Beach da het meeste indruk heeft gemaakt. Al was het alleen maar voor muscle beach en het duidelijk herkenbare skatepark van Tony Hawk's Pro Skater 2. Slape op het strand tussen de magic bums zal er ook wel voor iets hebbe tussen gezeten...

Sunset zoals in de boekskes.
Haaaaaappppppyyyyyyy !!
Zicht op San Clemente van uit ons apartement. 
It was not 99 cents ...
We hebbe der ook een surfboard gevonne in de vuilbak, zonder leach en me een kapotte epoxylaag... Niks wa ne rol ducktape en ne nestel ni kunne oplosse! We'll call it... Bumboarding!!!

Daar hebde onzen Bumboarder.
Klaar voor L.A. pakt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten